BUSINESS PEST CONTROL

ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ….

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Είσαι ο επαγγελματίας με υψηλές απαιτήσεις υγιεινής του καταστήματος σου και συνεχώς αναζητείς τρόπους να το επιτύχεις;

Η SAVOIL PEST CONTROL ενημερώνει τον επαγγελματία σχετικά με τις υγειονομικές διατάξεις που πρέπει να ακολουθεί το κατάστημα του. Η επιχείρηση εντάσσει τους νέους κανονισμούς του ΕΦΕΤ, μπορεί να εφαρμόζει συστήματα HACCP και ISO 22000:2018 και εν συνεχεία ακολουθεί το ΣΔΑΤ .

  • Καταστήματα Εστίασης
  • Ξενοδοχειακές Μονάδες
  • Καταλύματα ΑIRBNB
  • Κέντρα αισθητικής και ευεξίας
  • Γυμναστήρια
  • Παρασκευαστήρια
  • Κάβες
  • Καταστήματα Λιανικής Πώλησης Τροφίμων
  • Eκπαιδευτήρια
  • Σχολικές Μονάδες
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ , καφετέριες και εστιατόρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα με έντομα όπως κατσαρίδες και μυρμήγκια savoil business pest control
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ εφαρμογή απεντόμωσης και ψεκασμοί στο δωμάτια , ειδικότερα για αντιμετώπιση κοριών. savoil business pest control

Ως επαγγελματίες στο χώρο των απεντομώσεων και των απολυμάνσεων ,γνωρίζουμε τους προβληματισμούς σου και είμαστε σε θέση να σου δώσουμε αποτελεσματική λύση.
Μην αφήνεις πίσω το πρόγραμμα απολύμανσης και απεντόμωσης.
Προγραμμάτισε τακτικές εφαρμογές , επικοινώνησε με τον Υγιεινολόγο μας στο 2106654990

απεντόμωση καταστημάτων με δημιουργία υγιειονομικού φακελου  με την υπογραφή της savoil business pest control

Πιστοποιημένο επιστημονικό προσωπικό αναλαμβάνει το Intergrated Pest Control της επιχείρησής σου, σε συμβουλεύουμε πως να εφαρμόσεις τις 7 βασικές έννοιες HACCP και σε βοηθάμε πως να διοικείς με οργάνωση και ασφάλεια υγιεινής.

  • Τήρησε το ετήσιο πρόγραμμα καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών
  • Διατήρησε Πλήρης Αρχείο Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου
  • Εφάρμοσε το πρόγραμμα Υγιεινής προσωπικού και καθαριότητας
  • Εφάρμοσε τακτικό πρόγραμμα απολύμανσης στους χώρους σου

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΡΟΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Αν είσαι επιχείρηση υγειονομικής σημασίας, βάση της νομοθεσίας υπ’ αριθ. Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/21-06-2017 (ΦΕΚ 2161/τ.Β’/23-06-2017) «Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών και άλλες διατάξεις» , θα πρέπει η άδεια σου να περιλαμβάνει το διάγραμμα ροής και τη τεχνική έκθεση αναλόγως σε πιο επίπεδο 1,2,3 ανήκει η επιχείρησή σου.

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία του διαγράμματος ροής βασισμένο στο καταστημά σου και την σύνταξη τεχνικής έκθεσης με την υπογραφή του υγιεινολόγου ,ως υπεύθυνου επιστήμονα της επιχείρησής μας.

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΡΟΗΣ

Είσαι νέος επαγγελματίας στην εστίαση! Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση αδείας σου είναι η δημιουργία του διαγράμματος ροής και η σύνταξη τεχνικής έκθεσης. Πάντα με την Υπογραφή του Υγιεινολόγου μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Γνωρίζοντας τις νομοθεσίες σχετικά με τον ΕΦΕΤ, σύστημα ΗΑCCP και ISO 22000:2018 ,μπορούμε να σε καθηγήσουμε να τα εφαρμόσεις σωστά, δίνοντας σου ολοκληρωμένο αρχείο και να ξεχωρίσεις στον τομέα της εστίασης.

PEST CONTROL

Σχεδιάζουμε μαζί το πρόγραμμα καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σου (IPC). Δημιουργούμε πλήρη Υγειονομικό αρχείο για κάθε απεντόμωση καταστημάτων