BUSINESS PEST CONTROL

ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ….

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Είσαι ο επαγγελματίας με υψηλές απαιτήσεις υγιεινής του καταστήματος σου και συνεχώς αναζητείς τρόπους να το επιτύχεις;

Η SAVOIL PEST CONTROL ενημερώνει τον επαγγελματία σχετικά με τις υγειονομικές διατάξεις που πρέπει να ακολουθεί το κατάστημα του. Η επιχείρηση εντάσσει τους νέους κανονισμούς του ΕΦΕΤ, μπορεί να δημιουργεί και να εφαρμόζει συστήματα HACCP , ISO 22000:2018 και εν συνεχεία ακολουθεί το ΣΔΑΤ .

  • Καταστήματα Εστίασης
  • Ξενοδοχειακές Μονάδες
  • Καταλύματα ΑIRBNB
  • Κέντρα αισθητικής και ευεξίας
  • Γυμναστήρια
  • Παρασκευαστήρια
  • Κάβες
  • Καταστήματα Λιανικής Πώλησης Τροφίμων
  • Eκπαιδευτήρια
  • Σχολικές Μονάδες
  • Βιομηχανίες Τροφίμων
  • Αλυσίδες Τροφίμων
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ , καφετέριες και εστιατόρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα με έντομα όπως κατσαρίδες και μυρμήγκια savoil business pest control
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ εφαρμογή απεντόμωσης και ψεκασμοί στο δωμάτια , ειδικότερα για αντιμετώπιση κοριών. savoil business pest control

Ως επαγγελματίες στο χώρο των απεντομώσεων και των απολυμάνσεων ,γνωρίζουμε τους προβληματισμούς σου και είμαστε σε θέση να σου δώσουμε αποτελεσματική λύση.
Μην αφήνεις πίσω το πρόγραμμα απολύμανσης και απεντόμωσης.
Προγραμμάτισε τακτικές εφαρμογές , επικοινώνησε με τον συμβουλό μας στο 2106654990

Πιστοποιημένο επιστημονικό προσωπικό αναλαμβάνει το Integrated Pest Control της επιχείρησής σου, σε συμβουλεύουμε πως να εφαρμόσεις τις 7 βασικές έννοιες HACCP και σε βοηθάμε πως να διοικείς με οργάνωση και ασφάλεια υγιεινής.

  • Τήρησε το ετήσιο πρόγραμμα καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών
  • Διατήρησε Πλήρης Αρχείο Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου
  • Εφάρμοσε το πρόγραμμα Υγιεινής προσωπικού και καθαριότητας
  • Εφάρμοσε τακτικό πρόγραμμα απολύμανσης στους χώρους σου

Μελέτη HACCP και ISO 22000

Αν είσαι επιχείρηση υγειονομικής σημασίας, βάση της νομοθεσίας υπ’ αριθ. Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/21-06-2017 (ΦΕΚ 2161/τ.Β’/23-06-2017) «Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών και άλλες διατάξεις» , θα πρέπει η άδεια σου να περιλαμβάνει τη μελέτη HACCP και το διάγραμμα ροής αναλόγως σε πιο επίπεδο 1,2,3 ανήκει η επιχείρησή σου.

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία του διαγράμματος ροής βασισμένο στο καταστημά σου και την σύνταξη μελέτης HACCP με την υπογραφή του συμβούλου ,ως υπεύθυνου επιστήμονα της επιχείρησής μας.

HACCP

Είσαι νέος επαγγελματίας στην εστίαση! Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση αδείας σου είναι η δημιουργία της μελέτης HACCP και του διαγράμματος ροής.

Γνωρίζοντας τις νομοθεσίες σχετικά με τον ΕΦΕΤ, σύστημα HACCP και ISO 22000:2018 ,μπορούμε να σε καθοδηγήσουμε να τα εφαρμόσεις σωστά και να πιστοποιηθείς απο εγκεκριμένο φορέα , δίνοντας σου ολοκληρωμένο αρχείο και να ξεχωρίσεις στον τομέα της εστίασης

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Το προσωπικό μας παρέχει συμβουλευτικό Β μέρους για την οργάνωση συστημάτων
διαχείρισης της εταιρεία σας για ISO 9001 ,ISO 14001, ISO 45001 , ISO 13485, ΔΥ8/1348,
ISO 22000, ISO 22301 ,ISO 27001,ISO 27701, HACCP, ISO 50001

PEST CONTROL

Σχεδιάζουμε μαζί το πρόγραμμα πρόληψης και καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σου ,καταγράφουμε δεδομένα και αναφορές(IPM). Δημιουργούμε πλήρη Υγειονομικό αρχείο για κάθε απεντόμωση καταστημάτων