ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

φθηνο πετρελαιο θερμανσης

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η SAVOIL ΘΕΡΜΑΝΣΗ έχει αποδείξει 10 χρόνια την αξιοπιστία της στη διανομή πετρελαίου θέρμανσης παραδίδοντας με φερεγγυότητα καθημερινά άριστη ποιότητα και φθηνό πετρελαίο θέρμανσης στο Νομό Αττικής. Ξεκινήσαμε την οικογενειακή μας επιχείρηση με μεράκι και εργατικότητα έτσι συνεχίζουμε μέχρι σήμερα με την στήριξη πιστών πελατών ,έχοντας όλοι μαζί γίνει μια μεγάλη οικογένεια . Επιπλέον, η επιχείρηση φέρει άδεια απο την περιφέρεια στην διανομή πετρελαίου θέρμανσης απο το 2015 μέχρι και σήμερα. Με αποτέλεσμα να φροντίζουμε να παρέχουμε φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης κατοίκον για να έχετε το σπίτι σας πάντα ζεστό.

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Επιλέγοντας μας στη θέρμανση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, σας παρέχουμε πετρέλαιο θέρμανσης με την εγγύηση των Ελληνικών Διυλιστηρίων. Διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα που μπαίνει στη δεξαμενή σας.

ΣΩΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Για την διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, χρησιμοποιούμε ιδιόκτητα βυτιοφόρα με ADR. Διασφαλίζοντας σας την σωστή ποσότητα παράδοσης καθότι οι δεξαμενές και οι μετρητές τους φέρουν τα απαραίτητα κρατικά πιστοποιητικά.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Τα εξειδικευμένα μέλη της επιχείρησης -οδηγοί και προσωπικό γραφείου- είναι αποκλειστικά απο την οικογένεια μας. Εμείς οι ίδιοι έχουμε επαφή με τους πελάτες απο την παραγγελία μέχρι και την παράδοση του πετρελαίου θέρμανσης.

ΖΕΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ

Πληρωμή και με κάρτα: Με την παράδοση πετρελαίου, πληρώνετε απευθείας με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο χώρο σας


 • Άψογη & άμεση εξυπηρέτηση! Από τα καθαρότερα πετρέλαια. Κάνουν και ολοκληρωμένες εφαρμογές απεντομώσεων. Γλιτώσαμε από τις κατσαρίδες. Πολύ καλές τιμές!!! Ευχαριστούμε Savoil!!!

  Dafni Kerou Avatar Dafni Kerou
  26 Φεβρουαρίου 2024

  Άψογη εξυπηρέτηση πολύ ευγενικό και φιλικό προσωπικό και το σημαντικότερο είναι ότι λύσαμε το πρόβλημα με τις κατσαρίδες στην μονοκατοικία!

  Aleksadros Tsaldaris Avatar Aleksadros Tsaldaris
  26 Φεβρουαρίου 2024

  Είναι όλοι τους πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί! Σωστοί επαγγελματίες!

  Elena Mpimpa Avatar Elena Mpimpa
  26 Φεβρουαρίου 2024
 • Οι καλύτεροι επαγγελματίες στον χώρο. Ευγενικό προσωπικό και οι καλύτερες τιμές.

  Ioanna Karra Avatar Ioanna Karra
  26 Φεβρουαρίου 2024

  Έρχονται πάντα δυο νέα παιδιά, ευγενεστατο και έντιμα. Κάνω απεντομωση και προμηθευομαι πετρέλαιο θέρμανσης εδώ και τρία χρόνια. Μετά από τόσο καιρό έχω σιγουρευτεί ότι πρόκειται για έντιμους ανθρωπους! Γενικά πάντα μου βάζουν ότι ζητάω χωρίς δικαιολογίες τυπου: είναι πλαστική η δεξαμενή και γι αυτό ανοίγει και δείχνει λιγότερο..

  dimitris tsavdaris Avatar dimitris tsavdaris
  19 Φεβρουαρίου 2024

  Αμεση εξυπηρετηση με αριστη τιμη και ποιοτητα

  παντελης ποσειδωνας Avatar παντελης ποσειδωνας
  11 Δεκεμβρίου 2023
 • Είχαμε σοβαρό πρόβλημα με ψηλούς λόγο του ότι έχουμε γάτες στο σπίτι και σκυλάκι.. Απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή είδαμε αποτέλεσμα!! Μου το σύστησε ένας οικογενειακός φίλος..!!

  Θοδωρής Βουρδερης Avatar Θοδωρής Βουρδερης
  11 Οκτωβρίου 2023

  Τους καλούμε κάθε χρόνο στην πολυκατοικία και δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Είναι επαγγελματίες και τους συστήνω ανεπιφύλακτα! Επίσης, έχουν λογικές τιμές, σημαντικό!

  Vasilis 207 Avatar Vasilis 207
  11 Οκτωβρίου 2023

  Εξαιρετικοί επαγγελματίες, με προσοχή στην λεπτομέρεια και χαμηλές τιμές!

  Alex Vourvachis Avatar Alex Vourvachis
  11 Ιουλίου 2023
 • Τους εμπιστεύομαι χρόνια απόλυτα άριστοι επαγγελματίες με συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη ! Από τους ελάχιστους που συστήνω ανεπιφύλακτα !

  POPI SOFI Avatar POPI SOFI
  11 Ιουλίου 2023

  Εξαιρετικοί στη δουλειά τους και επαγγελματίες. Πολύ ευγενικό προσωπικό και θέλει να σου βρει λύση στο πρόβλημα σου.

  Delina Tz Avatar Delina Tz
  11 Ιουλίου 2023

  Καλοί επαγγελματίες, σωστή εξυπηρέτηση.

  Vassilis Sfaellos Avatar Vassilis Sfaellos
  11 Ιουλίου 2023

Η επιλογή των πελατών μας βράβευσε

SAVOIL ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ - Γέρακας