ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ
Για την καταπολέμηση ανεπιθύμητων επισκεπτών της κατοικίας ή της επιχείρησή σας , σας φέρνουμε …την λύση!!!
Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και σκευάσματα τελευταίας τεχνολογίας , πιστοποιημένα απο την ευρωπαική ένωση, φιλικά προς τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα, επιλύουμε ΑΜΕΣΑ το προβλημά σας.
Στο τέλος κάθε απεντόμωσης σας δίνουμε πιστοποιητικό απεντόμωσης-μυοκτονίας .
Οι τιμές μας είναι προσιτές και τα σκευάσματα 100% αποτελεσματικά απο την πρώτη εφαρμογή.
Καλέστε μας στο 210 66 68 767 ή 210 66 54 990

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΑΣ

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ
Στη διάθεση σας προς πώληση ,συντηρηση και αναγόμωση πυροσβεστήρες τελευταίας τεχνολογίας για να έχετε τον πλήρη έλεγχο και ασφάλεια της κατοικίας σας, σε περίπτωση πυρκαγιάς .  Σας παρέχουμε πιστοποιητικό και καταστατικό έλεγχου για το προϊόν . Eπιπλέον, παρέχουμε ενήμερωση στον πελάτη για την επόμενη εργασία που πρέπει να γίνει στον πυροσβεστήρα , την κατάλληλη χρονική περίοδο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣlink3
Γνωρίζετε οτι το πετρέλαιο περιέχει κατάλοιπα, όπως παραφίνες, θειάφι. Χώμα κλπ?
-Τώρα το μάθατε!!!
Ο καθαρισμός της δεξαμενής του πετρελαίου είναι αναγκαίος τουλάχιστον ανα 2χρόνια. Εμείς ερχόμαστε στο χώρο σας, ανιχνεύουμε τα κατάλοιπα που συνήθως κατακάθονται στον πυθμένα, υπό μορφής λάσπης , τα απομακρύνουμε και φιλτράρουμε το πετρέλαιο.Ο καθαρισμός αυτός έχει ως αποτέλεσμα να αποτρέψει τυχόν διαβρώσεις της δεξαμενής και να βελτιώσει την λειτουργία του καυστήρα σας.Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, προμηθευτείτε απο την επιχειρησή μας βελτιωτικο-μικροβιοκτόνο σκεύασμα ώστε να εξασφαλίσετε μια καθαρή δεξαμενή και οικονομικότερη καύση του πετρελαίο

link5ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ
Για την καλύτερη απόδοση του καυστήρα και οικονομία στην καύση του πετρελαίου, ο καθαρισμός του πρέπει να γίνεται μια φορά το χρόνο. Η επιχείρηση μας διαθέτει εξειδικευμένο τεχνικό συνεργάτη που έρχεται στο χώρο σας κατόπιν ραντεβού .
 


Facebook