ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΈνας πυροσβεστήρας είναι απαραίτητος σε χώρους όπου υπάρχουν εύφλεκτα υλικά ώστε να αντιμετωπιστεί μια πιθανή πυρκαγιά.

Εύφλεκτα υλικά εμφανίζονται είτε ως ΣΤΕΡΕΑ, όπως το χαρτί, το ξύλο,τα υφάσματα και το πλαστικό, είτε ως ΥΓΡΑ όπως τα καύσιμα και τα έλαια, είτε ως ΑΕΡΙΑ .

Οι περισσότεροι σκεφτόμαστε την αγορά  πυροσβεστήρα ύστερα απο ένα περιστατικό που μπορεί να μας συνέβη. Λάθος!!! Ένας πυροσβεστήρας, εκτός απο το να σώσει τα αγαθά μας, ΣΩΖΕΙ και την ζωή εμάς και των οικείων μας, για αυτό το λόγο είναι  αναγκαίος στο σπίτι μας, στο αυτοκίνητο μας , στη δουλειά μας για να μας προφυλάξει απο το ενδεχόμενο της πυρκαγιάς.

Όσο αναφορά το μέγεθος του πυροσβεστήρα, Επιλέγουμε σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου μας σε συνδιασμό με τα εύφλεκτα υλικά που υπάρχουν μέσα σε αυτόν. Η τιμές της αγοράς διαμορφώνονται ανάλογα με το μέγεθος και το είδος, αλλά παράλληλα κινούνται σε λογικά πλαίσια.

Παρακάτω θα παρακολουθήσουμε την κατασβεστική ικανότητα ενός πυροσβεστήρα ΞΗΡΑΣ ΣΚΟΝΗΣ 2kg ,ο οποίος κοστίζει ΜΟΝΟ 26,00€ στο κατάστημά μας. 

 

 

Κατηγορίες: SAVOIL NEWS

Facebook