ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

images (1)Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την έκδοση των κοινόχρηστων δαπανών του πολυόροφου κτιρίου σας . Δημιουργήσαμε προνομιούχα πακέτα με εξαιρετικά μειωμένες τιμές , εκδίδοντας τον συγκεντρωτικό πίνακα και ειδοποιητήρια αποδείξεις για κάθε διαμέρισμα . Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να αποστείλουμε τα ειδοποιητήρια και τις αποδείξεις κατόπιν συνεννόησης , με αυτόματο email ή μέσω ταχυδρομείου απευθείας στον διαχειριστή και τους υπόλοιπους (ενοίκους ιδιόκτητες), απαλλάσσοντας τον διαχειριστή απ τη χρονοβόρα διαδικασία ενημέρωσης των ενοίκων ιδιοκτητών.

 

Μπορείτε να ενημερωθείτε απο το γραφείο μας για τα νέα οικονομικά προγράμματα ώστε να διασφαλίσετε περισσότερες παροχές για την πολυκατοικία σας σε προνομιακές τιμές.

ΣΥΜΒΑΣΗ

Εαν είστε ήδη πελάτης μας, σας δίνουμε την δυνατότητα να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα δαπανών για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Το κατάστημά μας θα μείνει κλειστό από Σάββατο 11/8 εώς Σάββατο 25/8. Προς τους διαχειριστές που θέλουν να εκδόσουν τις δαπάνες, να τις υποβάλλουν εως 09/8.

Leave a reply

Facebook